Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mitä täällä tehdään?

Kasvatus

Rovankorven päätoimintana on suomenhevosten kasvatus. Suomen kansallisaarre Suomenhevonen on vanha ja monipuolinen rotu ja näitä hevosia voidaan käyttää lähes joka lajissa valjakkoajosta ja raviurheilusta, kenttäratsastukseen. Harhavaarassa Suomenhevosia kasvatetaan kuitenkin lähinnä este- ja kouluratsastukseen.

Hevosemme ikääntyvät satunnaisesti. Rovankorven kasvatit tunnistat nimen edessä olevasta liitteestä Rovankorven. Myös entisestä kasvattajaliitteestä (Harhavaaran) on muutama kasvatti. Suurin osa tallimme kasvateista lähtee tutkimaan maailmaa uusille talleille, mutta osa jää Rovankorpeen siitos- ja/tai kilpahevosiksi.

Jos sinua kiinnostaa tallimme kasvatti voit pyytää tilausvarsaa haluamastasi yhdistelmästä sähköpostitse (harhavaara@hotmail.com) tai vieraskirjassaJoku oreistamme voi myös astua tammasi jos niin haluat. Kaikki kasvattimme ovat puhdasrotuisia Suomenhevosia, emmekä teetä risteytyksiä. Jos kasvatti myydään se lisätään myytävät hevoset-listaan. Päämääränämme ovat hyväluonteiset käyttöhevoset. Pyrimme keräämään hevosillemme yli 30 sijoitusta niiden elämän aikana. Hevosia käytetään jalostuksessa kuitenkin myös jo kilpailu-uran aikana. 

Haluaisimme kasvateillemme aktiiviset kodit, joissa ne pääsisivät kilpailemaan ja kilpauran jälkeen siitokseen. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista, vaan myymme kasvattejamme myös harrasteköyttöön.

Kasvatin myyntiehdot

-Kasvatti saa sivut viimeistään 2 viikon kuluttua ostopäivästä
-Sivuille merkitään kasvattajaksi Rovankorpi
-Kasvatti rekisteröidään viim. 1 kuukauden kuluttu ostosta, kasvattajaliite Rovankorven ja kasvattaja ROVA6756
-Jos haluat luopua kasvatista tarjoa sitä ensin minulle
-Jos kasvatti kuolee, tehdään sille muistosivut jotka tallennetaan Web Archiveen
-Omistajan pyynnöstä voin kasvattajana kirjoittaa kasvatille valmennuksia ja pk-kirjoituksia, mikäli kasvatilla pyritään laatuarvosteluihin.

-Kasvatteja ei myydä epäaktiiviseen kotiin. Jos kasvatin sivuilla ei ole tapahtunut mitään puoleen vuoteen, pidän oikeuden ottaa kasvatin takaisin, ellei omistaja vastaa kyselyviesteihin.

> Kasvatit 2016 <

Kilpailut

Rovankorvessa järjestetään silloin tällöin kisoja. Kilpailut ovat aina VRL'n alaisia. Kisoissa on aina samat perus-säännöt, jotka lukevat kutsussa. Niissä yksi on tietty osallistumismuoto. Jos sääntöjä ja rajoituksia ei noudateta osallistuminen hylätään. Myös Harhavaaran hevoset kilpailevat satunnaisesti alaisissa. Hevosillamme pyritään aina mahdollisimman hyviin tuloksiin. 

Tulevat kilpailut: KRJ1

 Menneet kilpailut: -

VIRTUAALITALLI // VIRTUAALIHEVONEN

©2019 Rovankorpi - suntuubi.com